Søk i våre sider:
Forsiden Kartlegging av sjøbunn.... Tjenester som tilbys.... ROV, ( miniubåt) Utstyr Om Vik Undervannsinspeksjon Kontakt Kunder 
 
Forsiden > Om Vik Undervannsinspeksjon

Vik Undervannsinspeksjon ble opprettet i 1997 og utvider sine tjenester, i henhold til kundens ønsker i forbindels med oppdrag under vann og over vann.

Vi har i den tiden utviklet et lite spesial fartøy som er laget for spesial kartlegging og bunn inspeksjoner med moderne utstyr.

Eier er utdannet sjøkaptein og har maritim erfaring som gjør at tjenesten som gis er kvalitetsjekket. I tillegg til dette, har eier lang erfaring fra oljeindustrien og lang erfaring med risikovurdering av arbeid.

  • Vik Undervannsinspeksjon har stor fokus på HMS.

  • Kunden er i første rekke, og tjensten som leveres er av beste kvalitet, og i henhold til avtale som inngåes med kunde før oppstart.

  • Vik Undervannsinspeksjon har lokalitet i Austrheim kommune, i Nordhordaland. og kjøretid til Bergen er 1.5 time, eller i Sula i nord på 1.5 time.

  • For ytterlige informasjon ta kontakt.Vik Undervannsinspeksjon Org nr. 989 634 607 v/Rolf Vik. Tlf 95779449 / 56169779, web: VIKU.no